Trin 1
Varm olien i stor gryde over middel varme. Tilføj de hakkede løg og svampe og steg indtil svampene er dyb brune og begynder at sidde fast i bunden af gryden (ca. 12-14 min). Smag til med salt.
Trin 2
Tilføj hvidløg, tomatpasta, røde bønner og chiliflager, og steg blandingen under konstant omrøring i 2-3 minutter.
Trin 3
Tilføj 7 dl vand og bring i kog. Tilføj pasta og 1 tsk. salt til gryden. Skru ned for varmen og lad simre indtil pastaen er tilberedt (10-14 min). Rør ofte – især som væsken begynder at tykne – og tilføj evt. mere vand, hvis det begynder at tørre ud.
Trin 4
Tag gryden af varmen og rør revet parmesan, smør og persille i. Smag til med salt.
Trin 5
Servér toppet med parmesan og friskhakket persille.