\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Svampetoast med røde kidneybønner og kikærter, citron og persille
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Svampetoast med røde kidneybønner og kikærter, citron og persille
udskriv opskrift
Let
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk portobello svampe, ca. 400g
4 skriver toastbrød
1 dåse
Bonduelle
Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
4 stk portobello svampe, ca. 400g
4 skriver toastbrød
1 dåse
Bonduelle
Kikærter (265 g drænet vægt)
1 dåse
Bonduelle
Røde kidney bønner (250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron u/sprøjtet
1 spsk olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
Trin 1
Kom toastbrødet i en bradepande med bagepapir. Læg svampene derpå med lamellerne op ad.
Trin 2
Fordel de røde kidney bønner og kikærter på svampene.
Trin 3
Snit hvidløget fint, hak persille groft. Fordel det sammen med olivenolie, krydre med salt og peber.
Trin 4
Riv skallen af en citron på den fine side af rivejernet henover svampene og pres saften.
Trin 5
Bræk feta i grove tern og drys det på svampene, bages i forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter, indtil de er gyldne og møre.
Tip:
Kan også laves med andre Bonduelle bønner eller linser.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Asiatisk salat med gomadressing
Se opskriften
Shakshuka med kikærter
Se opskriften
Spaghetti med linse-bolognese
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Røde kidneybønner - 160 g
Kikærter - 150 g
Røde kidneybønner - 2 mini packs
Kikærter - 2 mini packs
Økologiske kikærter - 150 g
Økologiske røde kidneybønner - 160 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g