1. >Opskrifter
  2. >Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashewnødder, citron og frisk koriander

Ristede kikærter med varme krydderier, spidskål, cashewnødder, citron og frisk koriander

Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

1 lille spidskål

2 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. stødt koriander

1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)

2 spsk. olivenolie

50 g ristede cashewnødder

½ bundt koriander

1 citron
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

1 lille spidskål

2 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. stødt koriander

1/2 tsk. chilipulver (kan undlades)

2 spsk. olivenolie

50 g ristede cashewnødder

½ bundt koriander

1 citron
  1. Trin 1
    Kom kikærterne i en sigte og lad dem dræne godt af.
  2. Trin 2
    Halvér spidskålen på langs, og skær den ud i lange både.
  3. Trin 3
    Steg kikærterne af på en pande i olivenolie sammen med krydderierne i ca 2-3 minutter.
  4. Trin 4
    Kom kålen på panden og vend det godt sammen, kålen skal kun lige have lidt varme, så den stadig er sprød.
  5. Trin 5
    Anret kikærter og kål sammen med grofthakket koriander, cashewnødder og server med citron.
Tip:
Kan også laves med linser, hvide bønner eller majs. Kikærterne kan fint spises som snack eller drysses i en salat.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende