1. >Opskrifter
  2. >Shakshuka med kikærter

Shakshuka med kikærter

Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

1 spsk. olivenolie

1 tsk. røget paprika

2 tsk. stødt spidskommen

salt og friskkværnet peber

2 dåser hakkede tomater

1 pose Bonduelle økologiske kikærter

4 æg, str. M/L

25 g feta

1 spsk. tahin

1 håndfuld bredbladet persille
Ingredienser til 2 personer
1 løg

2 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

1 spsk. olivenolie

1 tsk. røget paprika

2 tsk. stødt spidskommen

salt og friskkværnet peber

2 dåser hakkede tomater

1 pose Bonduelle økologiske kikærter

4 æg, str. M/L

25 g feta

1 spsk. tahin

1 håndfuld bredbladet persille
  1. Trin 1
    Pil og hak løg og hvidløg fint. Halvér peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i små tern. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olivenolie på en pande med tilhørende låg.
  2. Trin 2
    Tilsæt paprika, spidskommen, salt og peber, og vend rundt, til grøntsagerne tager farve.
  3. Trin 3
    Hæld de hakkede tomater og kikærterne på panden, og lad saucen simre i 5 minutter.
  4. Trin 4
    Skub tomatsaucen til side med en ske, og slå æggene ud i hullerne. Læg låg på panden, og lad din shakshuka simre, indtil æggehviderne er faste, og blommerne stadig er flydende.
  5. Trin 5
    Smuldr feta over panden, dryp med tahin, drys med hakket persille, og servér.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende