1. >Opskrifter
  2. >Minestronesuppe med spelt og kikærter

Minestronesuppe med spelt og kikærter

Let
2 personer
30 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 stilk bladselleri

1 kartoffel

1 gulerod

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk. olie

50 g bacon

3 kviste timian

½ tsk. karry

1 tsk. paprika

1 tsk. salt

½ tsk. peber

2 laurbærblade

1 dåse flåede tomater

5 dl vand

1 dåse Bonduelle speltkerner (70 g)

1 dåse Bonduelle kikærter (80 g)
Ingredienser til 2 personer
1 stilk bladselleri

1 kartoffel

1 gulerod

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk. olie

50 g bacon

3 kviste timian

½ tsk. karry

1 tsk. paprika

1 tsk. salt

½ tsk. peber

2 laurbærblade

1 dåse flåede tomater

5 dl vand

1 dåse Bonduelle speltkerner (70 g)

1 dåse Bonduelle kikærter (80 g)
    Tilbered denne opskrift med:
  • Kikærter - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Skræl kartoffel og gulerod, og pil løg. Skær kartoffel, gulerod, løg og bladselleri i tern på 1x1 cm. Hak hvidløget fint.
  2. Trin 2
    Varm olien op i en gryde. Tilsæt bacon og hvidløg. Steg i 2 minutter.
  3. Trin 3
    Tilsæt de hakkede grøntsager. Steg i 2 minutter.
  4. Trin 4
    Tilføj timian, karry, paprika, salt, peber, laurbærblade, flåede tomater og vand.
  5. Trin 5
    Lad ingredienserne i gryden koge i 15 minutter.
  6. Trin 6
    Tilsæt speltkerner og kikærter. Fjern laurbærbladene fra suppen.
Servér med creme fraiche og frisk persille.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende