Trin 1
Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt olivenolie, mel og salt, og ælt til en smidig dej. Lad den hæve på køkkenbordet i 1 time.
Trin 2
Tænd for ovnen på 260° varmluft, og lad en bageplade blive i ovnen og varme op.
Rul dejen helt tyndt ud på et melet bord, til den passer til en bageplade. Læg den på et stykke bagepapir.
Trin 3
Flæk rødløgene, og skær dem i skiver. Hak lidt af rosmarinen. Steg rødløgene i en gryde med lidt olivenolie og rosmarin i 2-3 minutter, til de falder lidt sammen.
Trin 4
Rør cremefraiche med æggeblomme, hvedemel, salt, peber og muskatnød.
Skær bacon i tændstiktynde stave.
Trin 5
Rør de lune løg i cremefraicheblandingen. Skyl kidneybønnerne i koldt vand. Vend kidneybønnerne i løgfyldet, og smør fyldet over dejen. Drys med baconstrimler og lidt hakket rosmarin.
Trin 6
Løft bagepapir og tarte flambée over på den varme bageplade – evt. med en pizzaspade eller et ekstra sæt hænder til hjælp. Bag i 10-12 minutter, til tarte flambéen er gennembagt og gylden.
Trin 7
Pak den lun ned i picnickurven i et viskestykke, eller lad tarte flambéen køle helt, og skær den i firkanter til madpakken.
Tips:
Skal det gå hurtigt, så brug en rulle færdig pizzadej – den skal blot rulles ekstratyndt ud.