2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
Ingredienser til 6 personer
175 g valnødder
1 avocado
2 dåser Bonduelle Økologiske Røde Kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dl agavesirup
75 g kakaopulver
1 tsk. stødt vanilje eller vanilje-paste
50 g mandelmel
Tilbered denne opskrift med:
Økologiske røde kidneybønner - 160 g
Trin 1
Hak valnødderne mellemfint på en foodprocessor. Kom dem i en skål.
Trin 2
Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiseske. Kom avocadokødet i foodprocessoren sammen med kidneybønner, agavesirup, kakao, vanilje og mandelmel, og blend til en ensartet puré.
Trin 3
Skrab siderne ned med en bagespatel, og tilsæt de hakkede valnødder. Giv dem en meget kort blendetur, så alt blandes, men nødderne stadig har konsistens.
Trin 4
Skrab massen ned i en lille firkantet bageform (ca. 20 x 20 cm) foret med bagepapir, og pres den ud i formen. Sæt formen i køleskabet i minimum 2 timer.
Trin 5
Drys raw-brownien med kakaopulver, og skær den ud i små firkanter. Der bliver ca. 9 stykker.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende▶
Romkugler med røde kidneybønner
Wrap med majs, tomat og avocado
Træt af sandwich? Tag en wrap! Cremet avocado, frisk tomat og en krydret majssalsa i denne 100 % veg...