Kikærtesalat med rødløg, pestofløde og brødkrummer

Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 lille rødløg, ca. 50 g

1 skive brød

2 spsk. basilikumpesto

2 spsk. fløde 38%

1 ds. Bonduelle Det Lille Twist kikærter (drænet vægt 65 g)

10 basilikumsblade

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
1 lille rødløg, ca. 50 g

1 skive brød

2 spsk. basilikumpesto

2 spsk. fløde 38%

1 ds. Bonduelle Det Lille Twist kikærter (drænet vægt 65 g)

10 basilikumsblade

Salt

Sort peber

Tilbered denne opskrift med:

Kikærter - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Halvér rødløget og snit det fint.
  2. Trin 2
    Rist brødet godt og knus det til grove krummer.
  3. Trin 3
    Rør pestoen op med fløde.
  4. Trin 4
    Vend kikærterne sammen med løg, pestofløde, basilikumsblade og brødkrummer. Smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Anrettes i en dyb tallerken.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.