1. >Opskrifter
  2. >Pasta med tomat og kikærter

Pasta med tomat og kikærter

Let
1 person
25 min.
Ingredienser
til 1 person
100 g pappardelle pasta

1 fed hvidløg

1 løg, ca. 50 g

1 spsk. olivenolie

2 dl. færdig tomatsauce

8 cherrytomater

1 ds. Bonduelle mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)

10 blade basilikum

20 g parmesanost, revet

1 spsk. olivenolie

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
100 g pappardelle pasta

1 fed hvidløg

1 løg, ca. 50 g

1 spsk. olivenolie

2 dl. færdig tomatsauce

8 cherrytomater

1 ds. Bonduelle mini packs kikærter (drænet vægt 65 g)

10 blade basilikum

20 g parmesanost, revet

1 spsk. olivenolie

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Kikærter - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Snit hvidløget og løget fint og steg det af i en gryde med olivenolie.
  2. Trin 2
    Skær tomaterne i mindre stykker og kom dem i gryden sammen med tomatsaucen og kikærterne. Lad saucen koge op og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Trin 3
    Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og hold pastaen varm.
  4. Trin 4
    Anret pastaen på en tallerken med tomatsaucen.
  5. Trin 5
    Serveres med basilikumblade og revet parmesanost.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende