Trin 1
Snit løg og hvidløg fint. Hak oregano groft.
Trin 2
Steg løg, hvidløg og oregano af i olie på en pande til det er let brunet.
Trin 3
Tilsæt kikærter, red kidney beans og brun det godt af, smag til med salt og peber.
Trin 4
Halvere peberfrugt på langs, fjern kernerne og læg dem på en bradepande med bagepapir.
Trin 5
Fyld peberfrugterne med kikærter og red kidney beans, drys med revet ost og brød tern, bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil gylden og mør.
Trin 6
Hak rosmarin groft og vend kødet deri, krydres med salt og peber og steges på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side.
Trin 7
Anret. Serveres med citron.
Tip:
Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med Curry beans og chili beans.