1. >Opskrifter
  2. >Marokkansk suppe med kikærter og granatæblekerner

Marokkansk suppe med kikærter og granatæblekerner

Let
2 personer
40 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle mini pack kikærter (65 g drænet vægt)

2 fed hvidløg

2 tsk. revet ingefær

1 spsk. olivenolie

½ tsk. stødt koriander

½ tsk. stødt spidskommen

½ tsk. røget paprika

½ tsk. kanel

1 sød kartoffel (ca. 150 g)

1 dåse hakkede tomater

2 dl vand

1 spsk. tomatpuré

1 spsk. tahin

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld granatæblekerner
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle mini pack kikærter (65 g drænet vægt)

2 fed hvidløg

2 tsk. revet ingefær

1 spsk. olivenolie

½ tsk. stødt koriander

½ tsk. stødt spidskommen

½ tsk. røget paprika

½ tsk. kanel

1 sød kartoffel (ca. 150 g)

1 dåse hakkede tomater

2 dl vand

1 spsk. tomatpuré

1 spsk. tahin

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld granatæblekerner
    Tilbered denne opskrift med:
  • Kikærter - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Pil hvidløg, og skræl ingefær. Riv begge dele fint.
  2. Trin 2
    Opvarm olivenolie i en lille gryde, og svits hvidløg og ingefær. Tilsæt koriander, spidskommen, paprika og kanel, og lad det svitse med et par minutter.
  3. Trin 3
    Skrub eller skræl den søde kartoffel, skær den i tern, og tilsæt dem til gryden.
  4. Trin 4
    Vend godt rundt, og kom så hakkede tomater, vand og tomatpuré i gryden. Lad gryden simre i cirka 10 minutter, til søde kartoflerne er kogt møre.
  5. Trin 5
    Tilsæt dernæst kikærter, og servér suppen toppet med tahin, persille og granatæblekerner.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende